HTML

2008.11.19. 13:07 4/7

Kalandok nélkül

Belarusz nagykövetség kipipálva! Nagyon nincs is mit írni róla, az igénylés többi részlete amit még nem írtam le a honlapon megtalálható: www.belembassy.org/hungary/
Amúgy meg 9 után értünk oda, 2-en vártak még előttünk, a várakozással és mindennel együtt nem volt több az egész 15 percnél. Egyablakos, magyar/orosz/belarusz/angol nyelvű ügyintézés, keddre, azaz az ígért 5 nap alatt kész lesz, még a vízumdíj befizetési igazolást is elég akkor, utólag bemutatni. És még tanácsot is kaptunk, Breszt felé menjünk, mert nem biztos hogy a kis határállomásokon lehet biztosítást kötni (vö. a Bradt útikönyv szerint a belaruszok azt írták valahol, hogy minden állomáson, 5 perc alatt lehet biztosítást intézni. Máshol azt olvastam, hogy valakitől nem is kértek ilyet és átmehetett...)
Tényleg ilyen könnyen, gyorsan ment volna? :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: linkek élmények


A bejegyzés trackback címe:

https://viaminsk.blog.hu/api/trackback/id/tr96777417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása