HTML

2008.12.02. 19:32 4/7

Túlélőkészlet Ukrajnához

Egy kedves Ukrajna- (/Oroszország-/Belarusz-, stb) utazó ismerőstöl kaptam az alábbi felbecsülhetetlen értékű tárgyakat, elsősorban Ukrajnába, de alaposabban megvizsgálva többségük hasznos lehet majd Belaruszban is!

1: Ukrajna autóstérkép. Ilyenről álmodozom Belarusz-változatban is, az elképzelhető legrészletesebb fajta. Sőt még Belarusz déli része is rajta van, kb. a Breszt-Gomel vonal magasságáig, így kb. hétfő délutánig még használni is fogjuk tudni.

2: Ukrajnában tényleg kincset ér: ukrán simkártya és hozzávaló infók, nem semmi!

3: Közel 50 hrivnya (~1000 Ft), végszükség esetére

4: 20 belarusz rubel mutatóba, értéke még a 2 forintot is alulról súrolja.

A fentiek mellé még kaptam számtalan tanácsot, egyrészt hogy Ukrajna felé érdemes menni (erről már korábban írtam, de akkor még csak áttételesen jutott el hozzám az infó), másrészt pedig hogy Vitebszkből Minszk felé visszaúton érdemes Mogilevet útbaejteni.

Ja és még egy érv jutott eszembe Ukrajna mellett, hogy akkor bejelölhetem a térképen hogy már ott is voltam :) Meg ugye Lviv útbaesik, bár mivel a kora hajnali indulás már egyéb programok miatt elúszott, aligha lesz rá idő hogy megnézzük.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hasznos ukrajna útvonal


A bejegyzés trackback címe:

https://viaminsk.blog.hu/api/trackback/id/tr3797043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása