HTML

2008.11.26. 23:55 4/7

Sál, sapka, kalap, kabát

Bár eddig adta magát a kérdés, hogy hogyan öltözködjünk a cudar belarusz télben, ám a jelenlegi előrejelzéseket (08/12/01, Minszk, +6 fok nappali várható maximum) elnézve lassan inkább tavaszi/őszi kollekcióval kell készülni, semmint hólapáttal és sífelszereléssel. Természetesen én már a hétvégén bevásároltam meleg ruhával (tisztára mint amikor tőzsdézem :P), de sebaj, mostmár akkor is hordani fogom ha fürdőruhás idő lesz!

Lássuk a tényeket (figyelem a következő kép talán sokkoló lehet, ám hátha ezzel mentek meg egy jövőbeli utazót a fagyhaláltól!):

1: Vízhatlan magasszárú bakancs. Ez még a latyakos melegben is jól fog jönni.

2: Vastag zokni magáért beszél.

3: Jégeralsó egésznapos városnézéshez -5 fokban.

4: Vízhatlan, béléses kesztyű, nem fúj át rajta a hideg. Hétvégén, biciklin tesztelve!

5. Kétrétegű vastag sál.

6. Bundás kabát, diszkóba is tökéletes lesz!

A képről lemaradt egy fontos elem a sapka, erre az útra kifejezetten pragmatikus-ideológiai alapon készültem, mindjárt két darabbal is!

A baloldali bár látszólag kapitalista-imperialista elnyomó termék, mégis a modern Chelsea az orosz Abramovics teremtménye, így a belaruszoknak sem lehet ellene kifogása. A másik is látszólag angol feliratú, ám ha jobban belegondolunk a fordításába, akkor az idegennyelveket kevésbé beszélő ideológusok felé "Légy résen"-ként is interpretálhatjuk, az úttörős hasonlat pedig remélhetőleg a legvonalasabbak szívét is meglágyítja!

 

A felkészüléssel foglalkozó következő részben az autós cuccokat mutatom be, itt is számtalan haszontalan dologgal rendelkezem a hómentes időre! 

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás hasznos


A bejegyzés trackback címe:

https://viaminsk.blog.hu/api/trackback/id/tr76784040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása